AFYONKARAHİSAR / EMİRDAĞ - Metin-Zülbiye Sarı Anadolu Lisesi

Metin-Zülbiye Sarı Anadolu Lisesi

ADAÇAL MAH. AVCILAR CAD. NO9 03600 EMİRDAĞ/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Fiziki yapısı yeterli,donanımı güçlü,çalışanları ve öğrencileri mutlu,mezunları toplumda ve iş hayatında aranan ,takdir edilen,teknolojik yeniliklere imza atan ,eğitimde,bilimde ülkemizin en başarılı okullarından olmak,tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu çevreci bireyler yetiştirmek hedefimizdir.
Misyon
Öğrencilerimizi bölgemiz ve ülkemiz endüstrisinin ihtiyaç duyduğu meslek alanlarında evrensel mesleki ve teknolojik bilgi ve becerilerle donatılmış teknik elemanlar olarak ve alanları ile ilgili yüksek öğrenim programlarına hazırlamak,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan ,kendini ifade eden ,girişimci,mesleğini iyi icra eden ,zihinsel,duygusal,bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen,demokratik ,çağdaş,laik bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2012-2013 Öğretim yılında 71 öğrenci Mezun olmuştur. 54 tane öğrencimiz lisans programına yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :
Servisler ve belediye otobüsleri